KANGEN SLIRAMU

Standar

By @ ” Robby…!”

Doh jan kangene rasane ati ku, karo sliramu sing paling ayu

Saiki wes ra kumpul bareng aku, tapi tetep tak enteni tekamu

Esih winginane rika ngguya ngguyu, mlaku mlaku nang senggigi karo aku

Nanging saiki, rika wes mangkat, nyabrang segoro, lintas negoro

Kayak ana sing ilang, sak uwis e rika pamit budhal

Ati ku keplarak plarak, pikirane dadi glambyar

Lilo aku lilo, rika budhal janji bakal bali

Indonesia kampung halaman, rika ojo sampe lali

Es setrup banyu kelopo

Gulo jowo rasane legi

Yo ayo mole nang ndeso

Sanak bojo do ngenteni

Tuku semongko kabeh e limo

Regane satus pitungpolo siji

yo ayo mole nang ndeso

podo ngingu wedus ngingu sapi

2 thoughts on “KANGEN SLIRAMU

  1. We’re a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
    Your site offered us with useful information to work on. You’ve performed
    an impressive activity and our whole neighborhood shall be
    grateful to you.

    Suka

Tinggalin balasan ente ya gan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s